Πουρές

Πουρές

Τη συνταγή την προτείνει η ομάδα μας:

Ο πουρές γίνεται από φρούτα καθαρισμένα και χτυπημένα στο μπλέντερ ώστε να λιώσουν πολύ καλά. Για να διατηρηθεί το χρώμα του φρέσκου φρούτου προσθέτεις 1-2 κουταλάκια του γλυκού λεμόνι και, ανάλογα με το πόσο γλυκό είναι το φρούτο λίγο σιρόπι ζάχαρης. Προτείνουμε να χτυπήσεις στο μπλέντερ καλά τα φρούτα και στη συνέχεια σταδιακά να προσθέσεις το λεμόνι και το σιρόπι εναλλάξ, μέχρι να σου αρέσει η γεύση. Σημαντικό: σουρώνεις πολύ καλά τον πουρέ για να μην υπάρχουν κομματάκια και ίνες. Αν θέλεις πουρέ από φρούτο του πάθους, επειδή έχει πολλά κουκούτσια, προτείνουμε τη παρακάτω διαδικασία:

Πουρές φρούτου του πάθους

Πλένεις πολύ καλά τα φρούτα και τα κόβεις στη μέση. Με ένα κουταλάκι βγάζεις προσεκτικά τη σάρκα από τα φρούτα.  Στη συνέχεια βάζεις τις σάρκες  πάνω από ένα σουρωτήρι και τις πιέζεις, ώστε να πάρεις το χυμό τους και να μείνουν τα κουκούτσια στο σουρωτήρι. Ο πουρές είναι έτοιμος.

Upgrade Your Drink

Το site αυτό δημιουργήθηκε από άτομα σαν και σένα. Ας γνωριστούμε! Είμαστε μια εθελοντική ομάδα φοιτητών και φοιτητριών που αναζητά εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης, με λιγότερη κατανάλωση και κατάχρηση αλκοόλ.

Mocktails